Skip to main content

Over mij

Werken in de zorg was nooit een ambitie van mij tot ik in het gevangeniswezen kwam werken. Daar heb ik ontdekt dat ik het prettig vind als ik iets voor mensen kan betekenen, een luisterend oor, begrip tonen, advies geven etc.

Ruim 18 jaar heb ik gewerkt voor justitie waar ik veel ervaring heb opgedaan met het werken met mensen van verschillende culturen, achtergronden en met een diversiteit aan problematiek. Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is om aan te sluiten op wat mensen werkelijk nodig hebben.

Tijdens mijn opleiding Social Work kwam mijn interesse in coaching en begeleiding op organisatieniveau naar boven. Sinds 2015 ben ik werkzaam als bedrijfsmaatschappelijk werker in de bedrijfsgezondheidszorg. In deze functie ben ik de schakel tussen werkgever en werknemer waarin een bijdrage wordt geleverd aan een gezonde fysieke werkomgeving. Het is belangrijk om tot een oplossing te komen waarin partijen zich kunnen vinden.

Ik kom het best tot mijn recht in het begeleiden van mensen en zorgen dat er evenwicht ontstaat tussen mens en organisatie. Mijn passie voor het hulpverlenen vind ik in het contact met mensen. Humor is daarbij een belangrijke kracht waar ik energie van krijg.